Praktijk voor hypnotherapie en PDS-therapie

Den Haag, Papendrecht en VlaardingenRobert Bronnewasser

De vraag wat beweegt mij staat centraal in mijn leven. Het antwoord op deze vraag zoek ik vanuit een holistische kijk op het functioneren van de mens. In therapie, mindfulness en coaching staat uw vraag centraal. Samen met de cliënt hierop antwoorden vinden geeft mij voldoening. Bijvoorbeeld het antwoord zoeken op wat beweegt mij dat ik spanning, angst of bijvoorbeeld onzekerheid ervaar. De antwoorden zijn een eerste stap naar weer ontspannen in het leven staan.

In 2012 startte ik de Kerncirkel. Deze afslag in mijn leven van docent naar therapeut, mindfulnesstrainer en coach was een voor de hand liggende afslag. Tot 2018 gaf ik enkele dagen per week les op verschillende scholen. Naast het overdragen van kennis nam het coachen en begeleiden van leerlingen een belangrijke plek in. Samen met de kinderen hun talenten en kwaliteiten ontdekken.

Aan de TranceArt Acedemie rondde ik met succes de geaccrediteerde HBO hypnotherapeut en regressietherapeut af. Daarnaast behaalde ik daar mijn post-HBO diploma medische en psychosociale basiskennis. Beide diploma's zijn een vereiste om lid te worden van de Nederlandse beroepsvereniging voor hypnotherapeuten en bieden een garantie voor kwaliteit.

Ik ben geschoold in oplossingsgericht coachen, methode Cauffman. Op basis van mijn ervaringen met cliënten ontwikkelde ik een eigen coachmethode, de methode KERNcirkel. In India heb ik bij Iyengar yogalessen gevolgd. Iyengar is één van de grondleggers van Hatha yoga zoals in het westen wordt onderwezen.

Bij BivT heb ik de opleiding EMDR gevolgd. EMDR is een bewezen effectieve therapie waar ik zeer enthousiast over ben. De combinatie met regressietherapie en hypnotherapie geeft bovendien ook een krachtig zelfbeeld om het leven weer te kunnen omarmen.

Ik ben vertrouwd met diverse vormen van meditatie. Bij André Molenaar volgde ik de tweejarige opleiding energetische edelsteentherapie. Ik ben lid van de spirituele verenigingen Subud en de Rozekruisers

Ter verdieping van de lerarenopleiding en uit interesse studeerde ik aan de Universiteit van Tilburg wereldreligies in confrontatie en dialoog.