Praktijk voor hypnotherapie 

Den Haag, Papendrecht en VlaardingenEMDR

Eye Movement Desensitization and Reprocessing, afgekort tot EMDR, is een therapie voor mensen die last blijven houden van de gevolgen van een schokkende ervaring, zoals een ongeval, seksueel geweld, of een geweldsincident: EMDR werd meer dan 25 jaar geleden voor het eerst beschreven door de Amerikaans psychologe Francine Shapiro. In de jaren daarna werd deze procedure verder uitgewerkt en ontwikkeld tot een volwaardige en effectieve therapeutische methode die ook zeer effectief is bij de behandeling van angsten.

Er is veel onderzoek gedaan naar de toepassing van EMDR. Hieruit is geconcludeerd dat EMDR een bewezen effectieve behandeling is voor mensen met trauma's. Bij een éénmalige ingrijpende gebeurtenis zijn mensen vaak in staat naar enkele sessies hun dagelijkse bezigheden op de te pakken. Bij mensen met een langdurige trauma en bij complexere problematiek duurt de behandeling langer. Bij de behandeling van fobieën is doorgaans snel resultaat te boeken. EMDR is bij mij een onderdeel van de behandeling in combinatie met regressietherapie en hypnotherapie. Deze combinatie zorgt dat je handvatten hebt om in de toekomst met een krachtig zelfbeeld het leven te omarmen.

Meer informatie over EMDR?

Benieuwd of EMDR jou kan helpen? Nog vragen? Ik geef je in een vrijblijvend telefoongesprek graag meer informatie. Bel mij gerust: 06 53531054. U kunt ook kiezen voor een gratis kennismakingsgesprek waarin u kennis met mij kan maken en ik u meer over de therapie kan vertellen.

Ik verheug mij erop u te spreken en te ontmoeten.

Robert Bronnewasser

 


EMDR   ........   SNELLER tot de kern van het probleem ... van de oplossing ... van JEZELF ..........