Praktijk voor hypnotherapie 

Den Haag, Papendrecht en Vlaardingencoaching

Robert Bronnewasser

Coaching is een krachtige manier om veranderingen voor elkaar te krijgen. Coaching nodigt je uit tot zelfonderzoek. Coaching laat je anders kijken naar jezelf, naar je omgeving en naar je toekomst. In de gesprekken bepaal jij niet alleen de koers, maar zet ook stappen in die richting.

de methode KERNcirkel

Op basis van mijn ervaring als coach, mindfulnesstrainer en hypnotherapeut ontwikkelde ik de methode KERNcirkel. Uniek aan deze methode is dat ik naast coachgesprekken energetisch werk. Ik maak onder andere gebruik van bijvoorbeeld familieopstellingen, yogahoudingen en trance. Hierdoor voel je in je lichaam waar je staat. Blokkades komen hierdoor eerder aan de oppervlakte. De kern van de coachvraag en de kern van de oplossing worden eerder duidelijk. De methode bestaat uit vier fasen ken jezelf, energie ervaren, rust en nieuw inzicht. Meer lezen over de methode KERNcirkel?

gratis kennismaken

Voor een succesvol coachtraject is het van belang dat er een klik is tussen coachee en coach. Daarom bied ik u aan om geheel vrijblijvend en gratis een kennismakingsgesprek met mij te hebben.Coaching   ........   SNELLER tot de kern van het probleem ... van de oplossing ... van JEZELF ..........