Kerncirkel voor hypnotherapie en PDS-therapie


Den Haag, Papendrecht en Vlaardingen, 06-53531054

de methode KERNcirkel

ken jezelf


De intake geeft een eerste indicatie van de coachvraag. Het geeft je de eerste antwoorden op de vraag wie ben ik, wat wil ik, wat is mijn kracht, waar ligt mijn energie? Na 2 á 3 sessies is de coachvraag helder.

rust


Even tijd nemen voor de vraag wat is er bereikt? Rust is niet stilzitten. Je gaat aan de gang met bijvoorbeeld yoga, mindfulness of trancemeditatie. De identificatie met jezelf, het lichaam en de geest is weer helder en in balans

energie ervaren


Veel mensen zijn door piekeren vooral in hun hoofd aanwezig. Door eerst de energie in het lichaam te voelen en de spieren en gewrichten los en soepel te maken komt er ruimte om te groeien.

nieuw inzicht


Door buiten je kaders het antwoord op je coachvraag te vinden is er een (her)nieuwd inzicht. Je verankert dit door je waardenhiërarchie op te stellen. Ik leer je enkele eenvoudige technieken om in lastige situaties je waarden te visualiseren. De waardenhiërarchie kan je ook gebruiken om met je werkgever of je naasten het gesprek aan te gaan.

Coaching ........ SNELLER tot de kern van het probleem ... van de oplossing ... van JEZELF ..........

Ik ben als erkend hypnotherapeut en regressietherapeut aangesloten bij NBVH lidnr.: 16032 en bij het Register beroepsbeoefenaren complementaire zorg RBGZ licentienr: 170745R en bij de Stichting Complementaire en alternatieve geneeswijzen SCAG lidnr.: 15953

Logo-gestapeld-De-Samenwerkende-PDS-therapeuten-RGB-e1706454598337_1

Ik ben erkend door de vereniging van samenwerkende PDS-therapeuten.