Kerncirkel voor hypnotherapie en PDS-therapie


Den Haag, Papendrecht en Vlaardingen, 06-53531054

Mijn drijfveer is om mijn cliënten verder te helpen. Mijn slogan is:


SNELLER tot de kern van het probleem ... van de oplossing ... van JEZELF ..........


Als een cliënt mij na afloop laat weten dat hij weer tot zichzelf is gekomen ben ik trots. Trots dat mijn cliënt de stap heeft durven zetten om therapie te gaan en mij het vertrouwen heeft gegeven om samen op weg te gaan. Zie ook de googlereviews.


Hieronder enkele reviews/persoonlijk berichten.


2023, vrouw van 45


Ik kan het moment nog heel goed herinneren, ruim 2 jaar geleden.... Ik was toen ten einde raad en zat zo diep in de put, dieper kon ik niet zinken. Ik zag het leven heel zwaar en was zo radeloos en zoekende, ik wist echter niet naar wat en wat mij mankeerde en wat ik nodig had. Mijn leven nam een andere wending aan op het moment ik een artikel las waarin vermeld werd dat onder de oorzaak van vermoeidheid ook onverwerkte trauma’s konden liggen. Toen ging voor mij een nieuwe wereld open.
Aangezien ik Robert al had leren kennen tijdens een mindfullness-training en ik via een kennis te horen kreeg dat hij ook therapeut was en betrouwbaar heb ik Robert hiervoor benaderd. Ik had bij de mindfullnesstraining al een goede indruk gekregen van Robert vanwege zijn enorme kennis en wijsheid, ook op het spirituele vlak, en zijn bijzondere karakter. Ik besloot bij hem in therapie te gaan en stond ook op een punt dat ik alles uit wilde proberen om mijn leven te verbeteren, zo machteloos voelde ik mij toentertijd.
Ik heb een best wel intensief traject doorlopen aangezien tijdens mijn behandeling al gauw bleek dat ik een flinke rugzak had. Ik heb ontzettend veel geleerd. Al bij de eerste paar sessies heb ik al snel verbetering ondervonden in mijn herstel.
Een van de belangrijkste helingsessies wat ik heb ervaren is bijvoorbeeld dat ik kon voelen hoe het is om je weer ‘veilig’ te voelen in je lichaam. Ik wist niet wat dat gevoel was want dat had ik namelijk nooit als kind meegekregen vanuit mijn opvoeding en gedurende mijn leven heb ik dat gevoel ook nooit echt kunnen ervaren. Dat dit zoveel impact kan hebben op je fysieke en mentale gezondheid had ik mij nooit kunnen voorstellen. Ik heb ook kunnen ervaren hoe het voelde dat ik weer kon ademen. Dat was ook het resultaat na het verwerken van een vastzittende trauma. Ik heb geleerd om mijzelf goed te gronden in mijn lichaam zodat ik ook beter voor mijzelf kan zorgen en daardoor ook betere beslissingen kan nemen in het leven wat goed voelt voor mijzelf. Natuurlijk blijft dat een groot leerproces in het leven, maar ik heb meer zelfvertrouwen kunnen ontwikkelen. Ik heb geleerd hoe het voelt als je vergeeft, jezelf en een ander....
Dit zijn enkele voorbeelden van mijn ervaringen, maar zo van grote betekenis in mijn healingsproces, dat had ik nooit durven dromen. Ieders healingsproces is immers uniek, maar je kan al heel snel gedurende de behandeling vooruitgang opmerken.


Dit is een klein tipje van de sluier van wat ik wilde delen. Hypnotherapie is een hele snelle effectieve middel voor het helen van trauma’s. Het moet ook bij je passen is mijn mening. Sommige sessies vond ik wel pittig om eea ‘door’ te leven.


Uiteindelijk heb ik gevonden wat ik zocht: het licht en liefde in mijzelf. Hierin heeft Robert een belangrijke rol en bijdrage aan geleverd.


2022, man van 50 jaar


Beste Robert
Bedankt voor de verhelderende gesprekken en inzichten .
Ik vond het een mooie ervaring om in hypnose te worden gebracht terwijl je verder alles beleefd wat er om je heen gebeurd .
De mindfulness oefeningen zijn daarbij ook nuttig.
Ik wens je veel succes met je praktijk en hoop (in de goede zin van het woord) er geen gebruik meer van hoeven te maken.
Ik zal het aanraden als het van toepassing is voor iemand.


2021, vrouw van 55


Ik zat aardig in de knoop toen ik deze wijze van therapie ging proberen. Hoewel ik in eerste instantie niet kon vermoeden hoe hypno therapie mij kon helpen, ben ik nog nooit zo sterk geweest als nu. De therapie met Robert heeft mij enorm veel inzichten gegeven in mijzelf en waar ik vandaan kom, en heeft ook de beperkingen waar ik vanuit mijn jeugd mee worstelde opgelost. Ik ben een ander mens en daar nog elke dag dankbaar voor. Robert begeleidt je op een prettige manier naar de kern van het probleem en op kundige wijze door de hypno-sessies. Kan het zeer aanraden!


2020, man van 41


Sessie: Ik ga in trance. Mijn linkerarm kan volledig omhoog komen. Ik kom op een plek waar ik helemaal mij zelf kan zijn en waar ik volledig ondersteund ben. We keren met het bewuste naar het onderbewustzijn en maken contact. Twee figuren komen over het grasveld heen naar mij toe. De eerste staat voor vreugde, heeft allemaal vlaggetjes met oranje blauwe en gele kleuren en belletjes. Hij huppelt en zijn naam is ‘Plezier’.
Het tweede figuur kruipt over het gras als een kronkelende slang en heeft een grijs zwarte kleur.
Hij bestaat uit angst en zijn naam is ‘Overdenken’. Uiteindelijk staat hij wel rechtop en raakt in gesprek met ‘Plezier’. ‘Overdenken’ wil het volledig veilig voor mij maken en mij beschermen uit angst om afgewezen te worden en te grote pijn te lijden. ‘Plezier’ legt uit dat er de verkeerde richting op wordt gedacht. Er wordt te hard gewerkt en die energie kan beter besteed worden aan het maken van mooie dingen.
Plezier en Overdenken geven elkaar de hand en besluiten te gaan samenwerken.
Ik leg mijn handpalmen langzaam tegen elkaar. Ik kom weer terug in het hier en nu
L.


2019 man van 43


Voorjaar 2018 kreeg ik het nav een aantal veranderingen in mn leven erg zwaar.. Er ontstond grote verwarring mentaal en emotioneel.. Bijzonder was dat ik ondanks de verwarring ook momenten had waarop ik bepaalde zaken helder kon inzien.. onder andere dat hypnotherapie wellicht iets voor mij kon betekenen en zo kwam ik bij Kerncirkel in Den Haag terecht.. Mede door de gesprekken en oefeningen met Robert en zijn geduld en heldere woorden werd alles wat zich vanbinnen bij mij afspeelde wat overzichtelijker.. De afspraken met Robert hebben bijgedragen aan het feit dat zich langzaamaan een basis ontstond van waaruit ik verder ben gaan groeien.. Zo ben ik bv ook weer gaan tekenen en schilderen en gaan sporten en gaat het stukken beter met me.. Ook is het fijn om te weten dat mocht het nodig zijn in de toekomst ik weer bij Robert terecht kan..


2019 vrouw van 62


Voor mij een eerste kennismaking met Robert. En goed bevallen. Ik heb verschillende sessies gehad met verschillende thema's en wat ik wat als heel prettig heb ervaren is de natuurlijke gang van zaken waardoor thema's zich als vanzelf aandienden en soms nog een keer en dat is nodig geweest en daar was ruimte voor. Ik kan dit zeker aanbevelen.
WP


Hallo Robert,


Het heeft lang geduurd. Stapeltjes op het bureau werden steeds hoger.

Dat is niet de bedoeling. Toch wil ik graag dit bericht aan jou schrijven.

Vaak heb ik een verslag per sessie geschreven.

Bij de laatste paar voelde ik dat dit niet meer nodig was.

Ik neem het mee in mijn hart, als ervaring.

Ik vind het heel bijzonder dat ik je heb ontmoet.

Jij hebt mij gereedschap gegeven waar ik voor de rest van mijn leven

mee vooruit kan. Niet alleen in het hoofd maar ook juist in het gevoel,

het hart, het onderbewuste.


Een korte omschrijving van de reis:

Ik heb de kamer van mijn innerlijk kind weer gevonden.

Ik ben naar binnen gegaan. Daar zat ik tussen de sprookjesboeken en kabouters.

Ik kon helemaal opgaan in fantasie. Beneden ontmoette ik mijn ouders.

Dit was pijnlijk. De volwassen ik kon het innerlijk kind beschermen.

Op een zonnig grasveld heb ik Plezier en Overdenken ontmoet.

Ik weet nu dat ze hand in hand rond lopen en samen werken.

Ik ben in de energie van mijn vader gegaan en daarna in die van mijn opa.

Vanuit hier heb ik naar mijzelf kunnen kijken.

Dit heb ik ook bij mijn moeder gedaan.

Ik ben helemaal opnieuw geboren met alles erop en eraan.

Ik heb nieuwe ouders kunnen uitkiezen.

Zij steunen mij altijd en geven mij wat ik nog mis.

Ik heb mijn grote liefde ontmoet van twintig jaar geleden.

Hij geeft mij op energetisch niveau een fotoalbum vol met herinneringen.

Ik neem het aan, sluit het en hoef er niet meer doorheen te bladeren. Het is goed zo.

Mijn gevoel en verstand zijn samen gekomen, in mijn lichaam, in mijn buik, in de aarde

Ik heb over mijn tijdlijn gelopen. Alle belangrijke homo momenten zijn voorbij gekomen.

Maar ook een prognose voor de toekomst. Het wordt alleen maar mooier.

Ik beleef loyaliteit naar de ander maar ook naar mijzelf. Er is evenwicht.

Ik mag naar beneden gaan en in mijn gevoel komen en blijven.

Ik mag in de ervaring gaan stappen en gaan tekenen. Ik bedank mijn wantrouwen en gebruik mijn fantasie.

Ik leef nu alsof al mijn dromen al verwezenlijkt zijn.


Voor dit alles wil ik je heel hartelijk bedanken.

Het zijn hele prettige waardevolle ervaringen geweest.

Wie weet zien we elkaar ergens weer.

Ik ben als erkend hypnotherapeut en regressietherapeut aangesloten bij NBVH lidnr.: 16032 en bij het Register beroepsbeoefenaren complementaire zorg RBGZ licentienr: 170745R en bij de Stichting Complementaire en alternatieve geneeswijzen SCAG lidnr.: 15953

Logo-gestapeld-De-Samenwerkende-PDS-therapeuten-RGB-e1706454598337_1

Ik ben erkend door de vereniging van samenwerkende PDS-therapeuten.


Natuurlijk doe ik mijn uiterste best. Mocht u opmerkingen of klachten hebben deel deze dan met mij. Als wij er niet uitkomen kunt u gebruik maken van de onafhankelijke klachtenregeling.